Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Košarka

Curry poskrbel za zunajtelesno izkušnjo Duranta, James vesel, da sta bila zdaj soigralca

Košarkarji ZDA so upravičili vlogo favoritov. Da je ekipa, ki so jo primerjali tudi z originalnim sanjskim moštvom, ostala na Olimpu, pa je najzaslužnejša trojica velikih – LeBron James, Kevin Durant in v finalu ter polfinalu izjemni Steph Curry.

135

Več novic

Američanke in Francozinje v boj za zlato

Ameriška in francoska ženska košarkarska reprezentanca sta finalista olimpijskih iger v Parizu. Američanke so v polfinalu premagale Avstralijo s 85:64, Francozinje pa po podaljšku Belgijo z 81:75.

Američani na krilih Curryja in Jamesa do preobrata proti Srbiji

Košarkarji ZDA so v polfinalu olimpijskega turnirja v zadnji četrtini nadomestili 13 točk zaostanka in s 95:91 premagali Srbijo. V finalu se bodo pomerili s Francijo, ki je bila v še enem dramatičnem obračunu s 73:69 boljša od Nemčije.

856

Srbi po zaostanku za 24 točk prek Avstralcev do polfinala z ZDA

Srbija je v četrtfinalu košarkarskega olimpijskega turnirja po podaljšku s 95:90 izločila Avstralijo in jo zdaj znova čakajo ZDA. V polfinalu sta tudi Nemčija, ki je s 76:63 premagala Grčijo, in Francija, ki je bila z 82:73 boljša od Kanade.

238

Srbi z zmago nad Južnim Sudanom razveselili Grke

Na zadnji tekmi skupinskega dela olimpijskega moškega košarkarskega turnirja je Srbija v zadnji četrtini le strla žilavi Južni Sudan in ga s 96:85 izločila iz nadaljnjega tekmovanja.

16
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov